Żeby było jasne o jakim aucie piszemy VIN JP78313
Po co miałbym cos kłamac w tej sprawie i jeszcze publicznie na forum pisemnie ... chyba raczej w druga strone bym pisał ze sprzedałem lalke .
Auto było wtórnie do sprzedaży w innym setup z mega motorem z prostym przednim wozkiem zawiasem całymi plastikami super zrobionym tyłem podłoga z aso i wszelkie gumy (jedyny plus auta jak dla mnie i mój duzy koszt) , była mega porozrywana kiedys przez ten zawias , pod maska ale z peknieciami na kielichach od bardzo twardego zawieszenia na tor , tak dobijało w gore kielichy ze pociagneły az podłóznice do góry pamiętasz szzary na dole w drzwiach ( auto się łamało) musiałeś przecież prostowac czyz nie (nie wiem czy uzyłes ramy) ?
Nikt nie chciał bo drogo , padła decyzja na cene w dół i 1 downgrade i dalej drogo wiec potem juz po całości na sztrucla i znalałzł się szybko kupiec - tyle , inny motor ( 254,7 KM i 291Nm mam wykres nie mogę wkleic za dużo wazy kto chce podesle żeby nie było ze zła hamownia na tej samej druga m3 334km ) sprzęgło u mnie nowe stad był problem z odpalaniem bo smg a to pierwsze smg jakie miałem u Ciebie oczywiście sprzęgło trup ale manual masz wiec jakos daje jeszcze może rade , wszystkie plastik zmienione na gorsze , listwy progowe utlenione , wkłady luterek utlenione kołeczki lampeczki no wszystko co było lepsze w 3 osoby 2 tyg zmienialismy - zbierałes kase i mielismy mnostow czasu

, amorki klap , klosze reflektorów , osłony pod silnikiem , halogeny no wszystko nawet srobki bardziej zardzewiałe widoczne pod maska poszły w tej do sprzedaży no wszystko skoro miałem 2 takie same i jedna chce sobie zostawić a druga ma isc za grosze to chyba logiczne każdy kto ma czas i pojecie tak by zrobił . Warunek , nowy właściciel musi być poinformowany ze auto popekane miejsca pokzane i ze silnik trup przekazane , tak tez było dlatego ogladąłes z blacharzami mechanikami itd. Chyba nikt nie liczy ze za 30 tys pln kupi się ładna europejska m3 , nie raz juz było na forum mówione ludzie nie kupujcie tanich m3 ... bo nie wyjda tanio szkoda czasu i pieniędzy warunek trzeba miec od razu min 50-60 tys pln.
Zrobmy tak skoro jestem posadzony ze kłamie ( NIE WYBACZE TEGO pomówienia ) bo auto lalka jezeli kto kolwiek będzie kiedyś tym autem zainteresowany zapraszam do mnie po foty prac przy przygotowaniu tego auta do sprzedazy jak i ulepszania mojej , pełna dokumntacja zdjeciowa do wglądu (warto tez wspomnieć ze ta sprzedana to szwajcar - ja go nie sprowadzałem byłem n-tym włascicielm ale domyslem się ze z ubezpieczalni wiec juz wiadomo ..........) .
Teraz patrze sobie na foty z nudów i np. chłodnica wspomagania , weze , maglownica , silnk , sondy , katy , jakies czerwone wiesniackie zaciski td. wszystko co było lipne gorsze tam poszło , ok może właściciel nowy zmienił wszystko w tym aucie na nowe i jest cacy - osobiscie nie wierze bo wyszło by z drugie 30tys wedle mnie a i tak byłby to dalej samochod z motorem który znow zdechnie bo motoru nie zmienił .
Po 6 min ostrej jazdy miałem temperaturę wrzenia mimo iż pilot pomagał wytracajac ją otwieraniem nagrzewania na 32 stopnie i otwieraniem okien (lato) bo wyścig musiał trwac nic to nie dawało motor się grzał , namiar do pilota tez dam

Acha koła oryginalne tez masz te gorsze utlenione bardziej ... zapomniałem , pewnie dużo jeszcze tego by było no ale nie o tym temat .
Piszesz o doświadczeniu wiedzy w m3 , pierwsze e36 m3 3.2 miałem w 2000 roku jako 3 letnie Ty pewnie jezdziłes jeszcze autem rodziców lub wcale , potem juz ich tyle było ze nie powiem teraz dokładnie ile ale przecież nie będziemy się licytowac. Teraz mam tez druga m3 lifta ale nie w pl od 1 właściciela - po prostu kocham te auta i nie boje się ich kupować bo znam je .
Piszesz o jakiejs wyprzedaży , tak sprzedaje skyline gtr i 911 turbo w Pl - mieszkam od kilku lat na stałe poza EU to jedyny powód co w tym złego w Pl nie można wyrejestrować auta zdac blach czasowo czy cos takiego , padła decyzja ze zostawiam bo jak przylatuje musze czyms polatac x5 i m3 skoro juz tak zrobione .
Dziwne się tylko ze wydałeś tyle i masz fachowców a auto ma nadal problemy z odpalaniem ... może ktos Ci da inna rade na forum moja znasz wymian motoru.
Wazne ze ja się ciesze ze się pozbyłem a Ty się cieszysz ze kupiłeś po co się kłócić (piszesz ze nie udała mi się transakcja ja byłem juz w stanie oddac to auto za 25 bo wyjezdzałem na rok i gdzie by stało i po co , Ty dałes 30 i ok ), naprawdę przestan mnie obrazac od kłamców bo pograzasz się i swoje auto ...
Dlaczego opisuje ta sprawę :
mam przeczucie ze to auto może byc kiedyś sprzedawane przez mniej uczciwego właściciela i ktoś mogłby przepłacić , gdy do mnie ktoś dzwonił z forum , wszyscy zainteresowani tylko stad bo nie ogłaszałem auta w mediach odrazu informowałem o stanie popeknej budy znam ich nicki wiec tez potwierdza , reszta wtedy jeszcze była ok , dopiero po uzgodninach z aktualnym włascieielm auto uzyskało maxymalny downgrade bo chciał najtaniej .
Wracajac do meritum : usuńmy usterke mechaniczna wspólnie przez forum i sprawdzmy się przy okazji np. na Poznaniu lub Ringu swoimi egzemplarzami tam się czuja najlepiej jak pewnie i my , pozdrawiam .
Dobranoc .